27 de febrer, 2007

PRÀCTICA 13: UPLOAD d'imatges amb FLICKR

La present pràctica ha estat, després d'enregistrar-nos a la web Flickr, pujar 65 fotos i fer-les públiques per a que tothom pugui veure-les i descarregar-se-les si ho vol.
El procediment per fer-ho ha estat tan senzill com:
Seleccionar d'una amb una les imatges amb un màxim de 6 cada cop, afegir un tag o etiqueta que identifiqui el grup d'imatges que pujarem a Flickr, dona'ls-hi un accés públic per permetre la seva visualització i ús a tothom que vulgui, i clicar UPLOAD.

Un cop penjades, Flickr, ens permet afegir comentaris sobre cadascuna, modificar el seu contingut (descripció), adquirir nous drets de propietat (els Creative Commons), i fer-les privades...

Aquesta web, ens serà molt útil com a eina de consulta i també per treballs, ja que sempre podrem utilitzar totes aquelles imatges que no estiguin protegides, és clar.

També hem acceptat la invitació del Jordi Mora, per formar part del blog AGS2, un blog desde el que podrem participar i afegir els comentaris que desitgem i lincar fàcilment a qualsevol dels blogs dels nostres companys, sempre i quan algun d'ells no n'hagin restringit l'entrada.